Skal aktier op eller op på fredagens jobtal fra USA?

En lille kuriositet om gode hhv. dårlige nøgletal og deres betydning for aktiemarkederne og Fed’s quantitative easing (dermed ikke sagt at jeg forventer at markedet kun kan stige i morgen…):

The reaction to Friday’s jobs report is impossible to foresee should the actual number be far away from expectations. A wildly strong number is “good news” because it means the economy is strengthening – but then a very weak number is also “good news” because it pushes out the taper [Federal Reserve].

Defending Dow 15000
The Reformed Broker

Nyhedsbrev

Gå ikke af glip af nye indlæg her på bloggen - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Højst 1-2 emails per uge.
Email

Én kommentar til “Skal aktier op eller op på fredagens jobtal fra USA?”

  1. Husk kommentaren i et skriv fra Nykredit Markets’ Ulrik Bie: “Vi har tidligere fremført, at ledigheden i USA bør stige i et mere solidt opsving, da erhvervsdeltagelsen er historisk lav. Netop derfor er ledighed et meget dårligt begreb som benchmark for en pengepolitisk regel.”

Skriv et svar